Menu

OVER FRAAI

Ook al verschuilt ondergoed zich vaak onder een laagje kleding, het kan vrouwen zelfverzekerder maken. FRAAI creëert seizoen na seizoen luxueuze en elegante lingerie waarin een vrouw zich écht vrouw voelt.

Wat ooit begon als een klein boetiekje in 2004, is vandaag uitgegroeid tot een collectief van vijf lingeriewinkels in verschillende Oost-Vlaamse steden en een bijbehorende webshop. Elisabeth Staelens selecteert al veertien jaar met passie kwaliteitslingerie van topmerken uit binnen- en buitenland voor haar winkels. Sinds 1 oktober 2016 vind je er dezelfde hoogstaande lingerie onder een fonkelnieuwe naam. Voortaan luistert Lingerie Fragile naar de naam FRAAI.

In 2009 verhuisde de lingeriezaak in Destelbergen naar een nieuw pand in de Dendermondsesteenweg. Sindsdien kende FRAAI een ware boost. Zo opende een paar jaar later al, in 2013, een tweede winkel de deuren nadat Elisabeth een intensieve opleiding Lingerie Styling had gevolgd bij fabrikant Van de Velde. Die opleiding besteedt niet alleen aandacht aan het bepalen van de juiste maat, maar ook aan een gepast onthaal en een goed advies rond snit, kleur en persoonlijke stijl. Iets waar FRAAI tot op vandaag om bekend staat.

Fraai werd in 2017 verkozen tot de lingeriewinkel in Oost-Vlaanderen met de beste paskamerservice!