Verzenden en afhalen

Bezorgen

Wij verwerken je bestelling direct nadat je de bestelling hebt geplaatst en overhandigen deze daarna aan PostNL of Bpost. Bezorging is van maandag tot vrijdag (PostNL ook op zaterdag). Je ontvangt een apart bericht per mail met de link naar de tracking informatie.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50 binnen België.

Bij bestellingen vanaf € 50 bieden wij gratis verzending aan. Anders rekenen wij € 4,95 verzendkosten aan. Het duurt 2-3 dagen voor je pakketje bezorgd wordt. De verzendkosten in andere EU landen bedragen € 7,50, doch worden bestellingen van meer dan € 150 buiten België gratis verzonden.

Bezorgpogingen

Na de eerste niet geslaagde bezorgpoging zal PostNL een kaartje achterlaten met opties voor een tweede bezorging. Je kunt dan een dag kiezen voor de tweede bezorging op dezelfde locatie of de bezorging wijzigen naar een PostNL Pakketpunt. Dit doe je door de niet thuis-code die staat op je kaartje samen met je postcode in te vullen op www.postnl.be/nietthuis.

Bpost zal je pakketje één keer aanbieden. Bij afwezigheid kan je het pakketje afhalen in een door Bpost aangeduid postpunt.

Afhalen in onze winkels

Om organisatorische redenen is afhalen in onze winkels voorlopig nog niet mogelijk.


© 2021 Lingerie Fragile NV - BTW BE 0836.870.765 - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Fraai gebruik van cookies. Meer informatie    Akkoord